söndag 9 september 2012

Panama har en jobbig javla president om du fragar mig

Shit vilken rora det var pa Panamas presidents sons brollop. Scenen var superlag sa jag begarde sakerhetsvakter... de sa till mig att "det har ar overklassfolk och INGEN kommer hoppa upp pa scenen". Jag vet hur "fint folk" funkar sa jag brakade till mig vakter framfor scenen i alla fall. Problemet var bara att de hjalpte presidenten (och alla andra som ville synas) upp pa scenen istallet for att stoppa dem. Vakterna VAGRADE saga till presidenten eller nagon annan som kravlade upp pa scenen. INGEN, varken secret service eller den vanliga sakerhetspersonalen vagade stoppa kaoset "eftersom det ar presidenten". Fan va arg jag var. Haha!!! Jag avskyr nar rika manniskor tror att de kan gora vad de vill!!!
Anyways - det var en kul och ratt crazy upplevelse, men jag hoppas det aldrig hander igen :)

Utsikten fran mitt hotellrum pa Westin Playa Bonita.


Fina bordsdekorationer pa borden. Jobbigt bara om man vill prata med personen pa andra sidan.Jag kan tyvarr inte saga att jag gillade Panama :( Det syns inte pa den har bilden men de sma skjulen med paraboler pa var otroligt nedgangna och slitna hus, tatt pa varandra och runt hornet stod fina nybyggda skyskrapor. Kontrasten var enorm. Otroligt ful stad i det stora hela, och HELT APGALNA CHAUFFORER. De tutade varannan sekund och korde sa galet att vi tillslut bara gapskrattade och hoppades pa det basta.


Den har fula lilla bilen var jag tvungen att fa med pa bild. Det sag ut som en liten leksaksbil.


Vi ska tillbaks till Panam den 27e september for en konsert. Jag hoppas VERKLIGEN att presidenten INTE kommer :) 

Vad galler Obama sa fick jag inte traffa honom i torsdags :( Skit. Men det loser sig nog inom en snar framtid med lite fika i Vita Huset ;) Ok with me!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag halkade in på din blogg för ett tag sen och jag älskar den! Så kul att få se någon från Sverige som kickar ass där borta!

Jag har några frågor till dig, vad pluggade du när du kom till USA och hur länge pluggade du? Hur lyckades du få det fantastiska jobb du har nu och trivs du? Blir det inte ganska ensamt? Jag har som dröm att arbeta som tour manager och undrar huvudsakligen hur du gick tillväga. Och sen en antijante-fråga, jag förstår om du inte vill skrika ut hur mycket du tjänar men inom vilket typ av intervall? Mina föräldrar säger att jag ska lägga min dröm åt sidan eftersom det inte finns några pengar inom yrket, men jag vet inte riktigt, du verkar ju ha det bra!!!

TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!
Sara Eliasson

Anonym sa...

.

Anonym sa...

.