torsdag 10 oktober 2013

Nick Carter - Facing the Music & Living to Talk About It


Nu har jag last ut den har boken. Den var inte alls som jag trodde. Det ar mer en insyn i hans liv som missbrukare och hur djupt nere i skiten han ar/var. Jag skulle kalla den en typisk "self help"- bok och valdigt langt ifran en biografi om hans karriar med Backstreet Boys. Det ar lite bits and pieces har och dar fran deras karriar saklart, men redan fran forsta raden handlar det om hur han forsoker ta sig ur sitt missbruk, och det ar den roda traden genom hela boken. Det skiftar inte, aldrig någonsin, till att bara handla om musiken. Lite langdraget att lasa nar man vill hora om Cheiron, turneer och hysterin pa sena 90-talet och tidiga 2000. Pa samma gang intressant..... baksidan av "fame" och allt det dar ni vet...

Snacka om att kandisskap har en baksida. De var sa sjuuuuukt stora dar ett tag. Hysterin runt VoxPop-tiden (aaaaah va bra det var!) Saaa harliga minnen! De har salt over 130 miljoner album. Bara det liksom. Anda hamnade tva av dem LANGT ner i drogmissbruk, och bada kampar fortfarande for att hitta tillbaks.

Valdigt intressant att lasa om man behover hjälp sjalv, men inte lika intressant om man vill hora om musiken. Det ar skrivet som en larobok nastan. Han skriver hur man ska gora for att bli drogfri, och det finns till och med anteckningssidor. Jag hamnade brevid deras videoinspelning av Inconsolable pa Venice-piren 2007 (jag hade svimmat om jag hade varit 14) och tydligen var det en av hans varsta perioder.
Han ar pa ratt vag nu i alla fall :)


Pa tal om det har med stor framgang och droger, eller bara droger over huvud taget. Glee ar en av de storsta tv-showerna har i USA och en av huvudrollsinnehavarna dog av en overdos for nagra manader sen. Idag gick avsnittet "the Quarterback" da hans roll dor i serien ocksa. Det har talats om det har avsnittet i VECKOR inom nojesindustrin har i LA. Sa tragiskt. Varfor fattar inte folk hur javla dumt det ar med droger? Manga som kommer till Hollywood ar alla sa javla dumma i huvudet nar det galler droger. Som att det ar nagot att leka med. 






Inga kommentarer: