fredag 16 december 2016

Jag ar tillbaks!

Oj, det var inte igår. Om tre dagar ar det exakt ett ar sen jag bloggade sist.
Det finns flera anledningar till varför jag känner att jag vill borja skriva har igen...

Jag gjorde en intervju for några veckor sen dar Peter som intervjuade mig sa att han hade last stora delar av min blogg innan vi motte upp och han visade mig bitar ur bloggen som han hade fastnat for. Jag blev helt tagen av vad han läste upp. Jag har glomt vad jag gatt igenom under de senaste 10 aren. Peter fick mig att inse hur värdefullt det faktiskt ar att skriva ner sina tankar, sa tack for det Peter!

Jag börjar sakta men säkert kanna mig säkrare pa engelska an svenska. Jag skams lite for det, men efter 10 ar blir det (tydligen) sa. Jag kommer aldrig glomma svenska. Det ar omöjligt. Men när man inte använder spraket ar det pa något lustigt satt lättare for hjärnan att använda engelska uttryck. Det har vill jag absolut motverka, sa att blogga kan nog hjälpa!

Jag lever fortfarande samma galna liv som sist - aker världen runt tup i kvarten. Jag var i Abu Dhabi for några veckor sen i 2 dagar. Nu ar jag i Tampa, och i övermorgon aker jag till Mexiko. Jag glommer bort var jag har varit (ibland t.o.m var jag ar for tillfallet) sa bloggen kan vara ett bra satt att halla koll pa mig själv :)

Bloggen ar en sorts terapi. Att skriva for mig ar terapi.... något jag behöver MYCKET av :)

Sa dar ja! Nu kor vi igen da. Jag hoppas att jag kan blogga minst en gang om dagen, men jag försöker minska pa alla masten sa om jag inte orkar, sa orkar jag helt enkelt inte.

2017 markerar mitt TIONDE ar i USA.... sa vi far se hur det kommer bli. Pa jobbfronten ser det bland annat ut som en stor varldsturne med Pit och en annan världskänd artist. Pa hemmafronten ser det ut som att jag försöker balansera jobb med det personliga, vilket inte alltid ar sa lätt.

Hang me och lamna gärna kommentarer. Precis som tidigare hjälper jag gärna om du har frågor kring flytt till USA och musikindustrin.

Har ar från tidigare idag da jag spenderade tre timmar pa flygplatsen i Dallas. Ju större boll pa huvudet, desto bättre!


Inga kommentarer: