fredag 16 april 2010

Help

Kom precis hem från en föreläsning på 51:a våningen i Paul Hastings-byggnaden i downtown LA. Jag a v s k y r att köra i downtown och givetvis hamnade jag fel. Efter ca 30 minuters irrande och svordomar riktade till alla enkelriktade gator hittade jag tillslut till rätt garage och byggnad :) Mission accomplished!

Tjejen/flickan/det som satt brevid mig var inte riktigt.... normal. Inte om du frågar mig i alla fall. Hon satt perfekt rakryggad i sin perfekta kjol med tillhörande perfekta kavaj under hela föreläsningen. Det absolut första hon informerade mig om var att hon var gift med sin man som rökte marijuana och att han var manodepressiv. Sneglade lite på vänsterhanden och såg en liten guldring med bebishjärtan på. Det såg ut som en sån ring man får av kaninen i Luna-huset. Hon sa sig vara djupt troende och rabblande på om hur hon går i kyrkan varje söndag. Hon slutade på University of Arizona eftersom hennes kyrkogrupp blev betalade för att låtsas vara hennes kompisar.

Ehhh. Va?!? MYCKET olustigt att ha detta "samtal". Det var inte så mycket till samtal, hon berättade mest konstiga detaljer om sitt liv för mig, en total främling. Det blev ju inte bättre när hon sa att hon var 19 år.

Vilken tur att jag också är superkristen och har en knarkande man så vi hade något att prata om. Jag bjöd genast in henne till min bibelgrupp och gav henne numret till min langare! Härligt att knyta kontakter!!!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Men du vet väl att man kommer lättare till himlen om man pundar Frida, har du inte grejat entré till Gud och grabbarna än? /Lindgren