tisdag 12 februari 2013

Nattuggla

Jora da var ett till gig klappat och klart. Det ar ratt trakigt nar vi gor foretagsgig. Publiken ar sa jakla mesig. Nu var den har av den battre typen, men anda. I mars ska vi spela for 70000 cowboys Houston, det kommer bli ballt!

Ja annars sa ar klockan 2 pa natten och jag ar uttrakad och inte alls trott pa hotellrummet. Klockan 9 imorgon bitti aker vi till flygplatsen och Las Vegas. Ingen show imorgon, men scenen ska upp och lite sant tjafs. Vi spelar pa Sports Illustrated Swimsuit Editions Launch Party... sa det kommer vara tuttar och rovar overallt.



Eh. Vadda? Jag gillar dressing. Fragor pa det? (Det har var forsta omgangen ranch... man maste ha ett lager dressing per lager av sallad... get it?)

Den har bilden var ju lite rolig fran Instagram (folj mig om du vill - USAFrida). Nagon har klippt bort Jessica Biels feja fran ett Grammisfoto och satt dit Britney Spears. Det stammer ju faktiskt lite. Jag hoppas fortfarande lite att Brittan och Justin ska gifta sig. Som en hyllning till 90-talet och tidiga 2000-talet... kom igen nu raaaa - Britney Timberlake!!!

Inga kommentarer: