måndag 17 december 2007

Bortskämd...

Jag har haft världens underbaraste helg med min Marcus i Las Vegas! Vi bodde på the hotel at Mandalay Bay. Det var det finaste jag någonsin har sett och jag kände mig som en prinsessa! Las Vegas är verkligen Disneyland för vuxna och såååå roligt! Man tror inte det är sant när man ser vissa av hotellen... att man kan bygga så spejsade saker?? Excalibur är helt sjukt. En leksaksborg mitt på the strip! Vattenshowen utanför Bellagio var jättefin och hotellen är löjligt fina. Min spelnerv ryckte i tre dagar och visst kan man vinna, problemet var bara att vi inte slutade när vi låg på plus :) Fredag kväll/natt spenderades på dansgolvet inne på Rumjungle på Mandalay Bay. En klubb av aldrig skådat slag. Brudar slängde runt i lakan och ringar och gungor och burar uppe i taket. Musiken var förstklassig och jag och Mr.M RÖJDE!!!! Vi röjde till halv sex på morgonen...! Dansa dansa dansa!
På lördag kväll gick vi på en underbart fin restaurang inne på Bellagio och åt världens godaste middag. Marcus var fint uppklädd i kostym och jag är så glad att han är min :) Jag fick ett tillfälle att använda min klänning från Miss Sixty så jag kände mig fin :) På kvällen gick vi på the Blue Man Show. En show som gått i Vegas i 4-5 år och blivit en riktig hit. Det finns egentligen inget sätt att förklara vad den handlade om... men snubben som skrivit "manuset" om man nu kan kalla det det, var garanterat hög under processen :)

Som sagt... jag är bortskämd av min Marcus och han förklarade för mig exakt varför. Jag har haft världens finaste, roligaste och underbara helg i Vegas tack vare honom. Underbart!

1 kommentar:

Anna sa...

Excalibur, det var ju lite komiskt att det hette det ;)