tisdag 13 november 2007

Innan jag hoppar i säng....

Ojojoj, nu har vintern kommit till Californien! +30 grader kallt idag och bar mark. Det var t.o.m så isigt i morse att jag tog på mig en tröja över linnet! ;)

Vi har pluggat hela dagen efter att vi kom hem från skolan, men som vanligt spårade det ur nu på kvällskvisten. Övertrötthet leder till mycket roliga avslöjanden och skrattattacker! Katta erkände att hon har haft problem med "lukter och sånt" och troligtvis går några stackars barn i Bredäng runt skadade av "fröken Kattas" hantering av blöjbyten :)

Eftersom killar aldrig kan få arslet ur vagnen var vi tvungna att förklara för dem att ingen kommer slänga en lägenhet på dem till nästa termin, och att det faktiskt krävs ANSTRÄNGNING för att hitta ett boende i denna stad. Detta jobb ska inte bara göras av oss brudar (som tydligen är födda med förmågan att planera och AGERA) utan ALLA måste engagera sig. Vill de bo med oss vill inte vi göra allt jobb för att hitta plejset. Om fyra veckor lämnar alla USA och då ska vi ha en lägenhet klar. Pressa priset!

Mina setcards måste tryckas om eftersom mina mått inte stod med på korten, så det tar längre tid än vad jag trodde att få hem dem...
Jobbar som satan i alla dessa jude-tempel. Jag älskar att servera översittare. Åååhhh vad jag känner mig uppskattad av deras nedvärderande blickar. Tur att man har världens coolaste chef som inte bryr sig om att Frida V Ä G R A R plocka upp servetter :) Servetter = döden.
På lördag ska det jobbas igen!

Fick uppmaningen av Marcus igår att inte boka något helgen den 14-16 december för då har han planerat något bus....!
Funderar på att se Celine Dion, men vet inte om jag ska göra det i Staples Center här i LA eller i Las Vegas innan hon avslutar sin show "a new day" där... vi får se. Blir antagligen ingen av konserterna, jag vill spara pengar.

Och allas..... ok, min... kära Michael Jackson pryder omslaget på Ebony Magazine här i staterna lagom till 25-års jubileumet av Thriller; VÄRLDENS MEST SÅLDA PLATTA! Ny intervju, nya bilder.... Han är kung. Och så är det med det.

Nu blir det bingen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jooooo du MÅSTE se Celine ju..i LAS VEGAS, jag vill oxå men hon kör ju sin sista show runt den 16:e dec..hmm det kanske är M:s överraskning hihi..sen kommer hon till sverige i juni när jag förhoppningsvis är i LA...snyft snyft (för att jag inte får se henne asså =() kram snart ses viiii