lördag 22 september 2007

Brum brum!

Igår fick jag mitt California-körkort! Känns mycket bra! Jag hade tid 1.30pm så med amerikansk tid mätt, startade uppkörningen 2.20pm. Varför hålla tiden när man kan slappa? 20 minuter senare, med bara tre fel varav två var likadana var körkortet mitt! Tackar!

I måndags var jag på Justin Timberlake med Katerina. Staples Center var grymt! Konserten rockade och känslan av konsert är lika underbar varje gång. Det känns som om varje liten glädjepartikel i kroppen slår bakut!!!! Ytterligare en upplevelse som bekräftar att jag har valt rätt bana här i livet :) Skillnaden på konsert i USA och Sverige var folket. Här ställde sig alla upp och röjde som f-n från första sekund till sista tonen! Ingen bryr sig om att vara "lagom".... det bara röjs på hög nivå! Underbart! Inte en lugn sekund!

Back to reality och skolan. Har tre prov den här veckan. Psychology, Political Science och Matte. Härligt. Eller kanske inte.
Testa den här:

The sum of two numbers is eighteen. The total of four times the smaller and
the larger is 26. Find the numbers.

Ja, den där bråkade jag med ett tag men nu fattar jag :) Svaret blir två bråk. Vem vill gissa? Mamma eller syrran kanske?


Som om inte proven räckte ska jag komma på min inledning till min psykologiuppsats, alltså min tes, tills på tisdag..... Skriver om mammas hjärnoperation och epilepsi, så det är kul, men det är alltid så trögt att komma igång med en uppsats! Ta tjuren vid hornen!!!!1 kommentar:

Anna sa...

Jag har en blogg Frida!! :) Sjukt!

http://nuedfanimejmintur.blogspot.com/ <-------- måste kollas in!

Puss babe!